Shutterstock / T. Schneider

Shutterstock / T. Schneider

Viaplay dreigt F1-beelden ‘lekker voor zichzelf te houden’ als er niet meer abonnees komen

Viaplay kampt met zware verliezen en neemt daarom maatregelen: de Zweedse streamingdienst trekt zich terug uit meerdere landen. Viaplay blijft wel actief in Nederland, maar met een kanttekening: als er niet snel meer abonnees bij komen, gaat het de Formule 1-beelden “lekker voor zichzelf houden”.

“Er zijn ongelofelijk veel mensen die de Formule 1 willen zien, maar toch maken wij honderden miljoenen verlies. Dan klopt er iets niet”, zegt Viaplay-CEO Anders Jensen. “Heel Nederland staat te juichen voor Max Verstappen, maar nog niet iedereen heeft een Viaplay-abonnement. Bovendien: het enige wat wij krijgen is gezeik omdat we de prijzen soms flink verhogen. Daarom overwegen we om die beelden voor onszelf te houden. Dan kijken wij hier gewoon lekker in de montagekamer hoe Max wereldkampioen wordt en doen we er verder niets mee. Jammer dan, wie niet horen wil, moet maar voelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ps nog bedankt voor de laatste blik op Utrecht zoals het eens was, een week ervoor in de gehandicaptenweek, u keek nog een keer naar de agelopen straat. En heb decgedachte een week daarvoor binnen 1 dag los kunnen laten, met dank aan de uitvoering van putting the dog asleep in een secondespel van pijnreductie.

Reageer
gravatar

Zo u wordt nu consultant vrote meneer? En u steelt eerst nog rven hetvgoedecwerk in uw zak. Owh trap ik even op uw verkeerde staart, gemeen bozig bent u nu? Ach zonde toch, inwerken? Ja echt een giller. Die ander is ingehuurd om u heel de dag als een wezenloze aan te staten. Oh u regelt na 8 x bellen nog even een energiecontract vast bij een gehackte organisatie. Een interkerkelijke doet u vandaag als klant met teringzieke gedachten zelfs de hulplijn werkt eraan mee, ja zag u t ook einde dag een jodenster van vliegruigstrepen, mooi tijdelijk kunstwerk. In t weekend mn haren verbranden met Tibetaanse wierook u was lekker ingesmeerd in t hotek, ja kunnen geen enkel risico weet niet precies wat erin zit zelfs brandend doof zo’n stokje wierook, as maandag dan nog maar even een zuuraanval als bij de hypotheek shoo ziet dat de hele gnoegemeente op t eiland wil komen wonen, ja toegang is goed af te sluiten.

Reageer
gravatar

Ja xie stand in, ik zei xoe m1ij maar het origineel instantly, tja heel lastig netvlies, die man is jonger, fittrr, beter etc. Level your age for best talking.

Reageer
gravatar

Een glanzige carriere, nogal jaloersig volk op die boot. Ja mooi beeld dat gestorven apartment, overal waar ze komen gaat alles dood met de shiny van ego pas nie in de kwijnie.

Reageer
gravatar

Die blonde gast was een vd eersten van Daaps, ken niet praten, Daaaaps, apie kijken en dan die wel zo leuke praat opsluiten, plan verloopt uitstekend hoor (grote leugen nog aantal jaren).

Reageer
gravatar

In Praag zeg u dat u niet ,r niet op erogenr plek aanraakt. Met uw viezige wasdoekies snode plannrn bedenken zo carriere hoor!

gravatar

Steady rhythm loops, second upbeat with a back, introducing (sound effect with diff lyric), rock producer best aardig hoor die KLF, ja veraf huis, ja denk dat ze er was op een gelukkige dag to smell the pie, after a year it was gone, ze wist dat het goed was en levensgevaarlijk. No possible enjoy meants anders hebben leute gevoelens, willen ze niet.

Reageer
gravatar

Voor u allen die een fenomeen gade slaat zoals opening van een concert, deze man lag al in gewisse gum hiervoor, u bent veeleisend, wil m horen op zn allerbest, anderen zien. Gelukkig was PJ meteen in de tas, dia andere favoriet hkyk duurde 30 jaar voor stem banden weer op orde waren. Opvolger onmogelijk hier in dit huis 🏡🏠 Oeh begint meteen heel goed, allebei ,elf. Tijdens een live cd meteen opgenomen? No worries, even flink door huilen, bingo avond, wandelen, bezoek gewaardeerd. Jaar of 25 niet geluisterd, stand up, blijf streng 😉 geen bekend nummer gehoord, okee 2 ja fijne afsluiter keep the song running, stoeltje erbij voor charmeur of honour. Op uw beste dag blijft een momentopname, wel een hele mooi. Ja in aqua suit ging ik, lagen verpakking tegen gif spreiding

Reageer
gravatar

Oh ja dat tranen dal tijdens was vanwege die ene vriend, die er nog was. John said can we just stay out? Yes you can. What is? Your friend’s wife. Probably no one.

gravatar

Voor de groene pil zeevaarders is er eergisteren overlegd. Cats association was direct afwijzend,

Toxisch insect, niet toxisch niet op trappen, kouw toonde wel bereid te zijn om mee te werken aan volgende reintegratie, diegene die wel plezier hadden in bv. klim aardigheid zijn er mogelijk geit vacancies in bv. de Alpen. Sommigen (wel uitzonderlijk) kunnen beginnen als zangvogel, ja een hond vraagt u, deze bestaan al helaas, schoorvoetend en uiterst leed aanziend.

De water en vogel populatie heeft wel vanaf vorig jaar aan de conditie gewerkt, stevige issues gade geslagen door ook een spionagemast, die een net zo hartgrondige hekel heeft aan uw Madeleine en aardappel effecten.

Reageer
gravatar

Die Jumbo Witwasser is dan wel weg, maar heeft Jumbo nu niet miljoenen over om Viaplay Nederland over te nemen? Dan kan Jumbo iedere klant, welke meer dan € 50/week in de winkel/bezorging aan boodschappen besteedt, een gratis Viaplay-abonnement kunnen geven. Die miljarden euro winst, moet je toch een keer verzilveren.

Reageer
gravatar

Dat moet je vooral lekker doen droeftoeter. Mensen dwingen een abonnement te nemen. Dat zal zeker werken. Dan rennen ze allemaal naar F1 tv. Dan maar in het Engels.

Reageer