I T S / Shutterstock

I T S / Shutterstock

Aanstelling Liz Truss als Britse premier roept de vraag op wie straks Liz Truss moet vervangen

Liz Truss volgt Boris Johnson op als leider van de Britse Conservatieve Partij en premier van het Verenigd Koninkrijk. De vraag dient zich onmiddellijk aan: wie moet Liz Truss straks vervangen?

Politieke analisten zijn al naarstig op zoek naar wie kanshebbers zijn om straks Truss op te volgen, maar zien ook wel in dat de juiste persoon vinden lastig wordt. “We zien niet echt wie dat op de korte termijn kan of wil gaan doen. Als Liz Truss het nu al is geworden, is duidelijk dat het dus echt heel erg lastig wordt. We wensen haar in ieder geval heel veel succes.”

Liz Truss zelf weet ook niet wie Liz Truss binnenkort moet vervangen. “Speculaties laat ik aan de media over.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mw Truss lijkt me capabel genoeg om een niet al te grote bibliotheek te leiden, maar ik kan mij vergissen.
Maar de kans is groot dat ze intensief zal worden gecoacht door de ongekozen wereldleider dhr Schwab (of een acteur die de rol heeft overgenomen)).

Reageer
gravatar

Na de onvermijdelijke nExiT nU zie ik wel mogelijkheden voor bilaterale handelsverdragen met het Verenigd Konikrijk. Met onze expertise op het gebied van mest-verwerking en -productie en de Britse expertise op het gebied van riool overstorten naar oppervlaktewater, moet er toch wel wat regelen zijn. NeXiT nU!!!

Reageer
gravatar

Tom en Jan zijn dit keer erg vlot met het nieuws en nog adequaat ook. Petje af!

Maar van zeer goed ingevoerde politieke journalisten als Tom en Jan verwacht ik toch enkele hints voor een mogelijke opvolger van Liz Truss.

Reageer