Shutterstock / Aerovista Luchtfotografie

Shutterstock / Aerovista Luchtfotografie

Energiebedrijf stopt productie vanwege hoge energieprijzen

Energieleverancier Vattenfall stopt per direct met het produceren van energie. Dat liet het bedrijf vandaag weten in een persverklaring. Reden hiervoor zijn de steeds hogere energiekosten.

“Ook wij krijgen het niet meer rond. Die energieprijzen stijgen door het dak en er is geen overheidssteun. Er zit niets anders op dan de productie stop te zetten helaas”, zegt een woordvoerder van Vattenfall. “We hebben vandaag alle werknemers per post ingelicht over het besluit. We kunnen namelijk zelfs geen stroom meer betalen om mailtjes te verzenden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laatst had ik gevraagd of die persoon die de hele tijd mijn naam hier noemt zich kan melden. Maar hij is nog steeds niet gekomen. Wat een lafaard ben je, de hele tijd mijn naam noemen maar niet jezelf kenbaar maken.

Wie ben je en wat moet je van mij? Zeg gewoon je naam. Ik wil alleen maar praten.

Reageer