Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Anna schrikt flink van haar Vattenfall Wrapped dit jaar

Toen Anna (27) vanochtend haar Vattenfall-app opende, kwam ze voor een grote verrassing te staan: haar energieleverancier heeft vandaag Vattenfall Wrapped 2022 gelanceerd, een geinig overzicht van het jaarlijkse verbruik voor iedere klant. De resultaten waren verrassend.

“Het was flink schrikken”, vertelt Anna. “Mijn Vattenfall Wrapped opende met: ‘Je hebt maar liefst 2.555 minuten de douche aangezet! Beetje veel, niet?’ Daarna kreeg ik een overzicht van alle prijsstijgingen van dit jaar inclusief ludieke animaties van het slinkende bedrag op m’n bankrekening.”

“‘Jij zit dit jaar bij de top 2% van hoogste verbruikers!’, kreeg ik daarna te zien. En ze hadden een top 5 gemaakt van de ‘sluipverbruikers’ die me dit jaar het meeste geld hebben gekost. De gecombineerde HDD-recorder stond op nummer 1.”

Als klap op de vuurpijl onthulde Vattenfall Wrapped Anna’s verbruikpersoonlijkheid: “‘Je bent een Epische Energieslurper!’ Oh en daarna gaven ze nog een keer een overzicht van alle kosten. Verschrikkelijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *