Op1

Vluchteling Ter Apel belandt ongevraagd in talkshowoorlog

De 30-jarige Syrische vluchteling Jawad Nouh werd vanmiddag onaangenaam verrast. Toen hij een rondje over het terrein bij Ter Apel wilde wandelen zag hij tot zijn verbazing dat er een enorme Op1-tent opgebouwd werd op precies dezelfde plek als waar zijn eigen tentje vorige week weggehaald moest worden.

“Als ik had geweten dat hier zo’n heftige talkshowoorlog woedt, was ik waarschijnlijk niet hierheen gevlucht”, zegt Jawad. “Gelukkig heeft de redactie beloofd om al hun spullen weer netjes op te ruimen en de dixi’s net zo smerig achter te laten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voedingsbodem voor extreem rechts, die talkshows. Net als de Speld. Zie hieronder, wat fraaie Vrijheid van Meningsuiting. Lekker laten doen, Speld, dan komt het vast wel goed met dit land.

Reageer
gravatar

Krijg nou wat!! De Speld is ironie/satire. En ik maar denken dat het een verkapt reclameblaadje was voor HOY-worsten.

gravatar

Jawad is een plaats in India en een mannennaam (corr. naam van zich man voelend medemens – red.). Op de foto zie ik echter een negerin (corr. een donkerkleurig medemens waarschijnlijk afkomstig slaafgemaakten – red.)

Reageer