Shutterstock  / Kim Willems

Shutterstock / Kim Willems

Universiteit stopt met onderwijs om zich volledig toe te leggen op werving internationale studenten

De Universiteit Maastricht stopt per direct met onderwijs om zich volledig toe te leggen op de werving van internationale studenten, zo laat een woordvoerder weten. “Nu we zo ontzettend veel buitenlandse studenten hebben is het tijd om prioriteiten te stellen. Voorheen was onderwijs onze kerntaak, maar we merkten dat we tussen het drukken van flyers, het vertalen van onze website-teksten en het opstellen van gelikte PowerPoints voor internationale studenten geen tijd meer overhielden voor colleges en andere randzaken.”

“In 2021 kwam meer dan de helft van onze studenten uit het buitenland”, vervolgt de woordvoerder. “Zo bezien hadden we ons hier eigenlijk al veel eerder op moeten focussen. Maar goed, beter laat dan nooit. Of zoals we hier tegenwoordig zeggen: better late than never.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch klopt dit niet want het is Oekraïne waar de aanvallen vandaan komen.
Dit soort organisaties is van a tot z geïnfiltreerd door Arabieren van de International school for Humanities van de Universiteit van Amsterdam.

Evenmin als Zeeuwse mosselen uit Zeeland komen zijn deze Nederlanders Nederlanders.

Politiek. Avaaz.

Avaaz is Perzisch (Iran) en in eerste plaats multicultureel georiënteerd, dat is het enige facet dat ze eruit halen links en rechts.

https://secure.avaaz.org/campaign/en/un_ban_attacks_loc/?cxRFXjb

This is insane – a huge nuclear site in Ukraine is under attack from rockets and shells! And here’s the really crazy thing. Bombing a nuclear plant isn’t explicitly banned under international law! UN nuclear negotiators are meeting right now – and in days they could make a crucial decision to protect nuclear sites worldwide from attack. Add your name to demand they act!

Dear friends,
We could be close to a terrifying nuclear catastrophe.

Russian invaders shelled a massive power plant housing six nuclear reactors in Ukraine – and the fighting’s getting more intense.

https://www.frontnieuws.com/het-eindspel-is-nu-in-aantocht-radioactieve-lek-in-oekrainse-kerncentrale-zal-artikel-5-van-de-navo-in-werking-stellen/

Rusland heeft herhaaldelijk en in het openbaar de beschieting van de centrale veroordeeld, en heeft herhaaldelijk en in het openbaar gewaarschuwd voor een stralingsramp als Oekraïne blijft vuren op de centrale.
Rusland heeft deze kwestie bij de VN-Veiligheidsraad aangekaart, en Rusland heeft de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (IAEA) gevraagd onmiddellijk naar de centrale te komen om zelf te zien wie er nu eigenlijk op de centrale vuurt.

Reageer
gravatar

Voor de poort van de Maastrichtse universiteit liggen zevenhonderd buitenlandse jongelui te wachten op inschrijving. Er zijn te weinig plaatsen in de universitaire gymzaal om ze tijdelijk te huisvesten.

De burgemeesters van alle Limburgse gemeenten weigeren gymzalen en leegstaande hotels ter beschikking te stellen.

Reageer
gravatar

Voor de poort van de Maastrichtse universiteit liggen zevenhonderd buitenlandse jongelui te wachten op inschrijving. Er zijn te weinig plaatsen in de universitaire gymzaal om ze tijdelijk te huisvesten.

De burgemeesters van Limburgse weigeren gymzalen en leegstaande hotels ter beschikking te stellen.

Reageer