ArrowStudio / Lobachad / Shutterstock / Studio Speld

ArrowStudio / Lobachad / Shutterstock / Studio Speld

In het nieuwe programma Married At First Fight moeten rivaliserende hooligans na hun eerste vechtpartij gedwongen trouwen

De makers van het populaire datingprogramma Married At First Sight komen met een nieuwe smeuïge variant naar Nederland. In een spin-off van het programma moeten rivaliserende hooligans na hun eerste vechtpartij gedwongen met elkaar trouwen: Married At First Fight.

De basis van het programma blijft hetzelfde: twee personen ontmoeten elkaar voor het eerst voor het altaar. Dit concept wierp in de eerste aflevering met Feyenoord-supporter Janno en Ajacied Gerard, mede door de enorme nektattoo van Gerard, direct zijn vruchten af. Nog voordat Gerard zich kon omdraaien om te zien wie er richting het altaar kwam lopen voelde hij hoe de boksbeugel van Janno in een simpele stoot zijn milt openscheurde. Een paar botbreuken en verbrijzelde oogkassen later was het huwelijk dan alsnog beklonken.

Psycholoog en relatiecoach Marianne Simons werkt dit seizoen achter de schermen om gegevens van de kandidaten te verzamelen en zodoende de meest perfecte matches te maken. “We hadden Gerard vanwege zijn geweld- en drugsverleden al wel snel op het oog”, verklaart ze. “En toen we zagen dat Janno naast zijn enorme strafblad ook nog een stadionverbod voor De Kuip had wisten we het gelijk: dit is een match.”

Net als in de gewone versie van Married At First Sight volgt na het huwelijk een volledig verzorgde vakantie naar het buitenland. “Dat is nog wel een dingetje”, laat Simons weten. “Gerard is gek op skieën terwijl Janno meer van de zon houdt, ik hoop dat daar geen ruzie over komt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *