Studio Speld / Pro Shots / Vincent de Vries / www.tweetgen.com

Studio Speld / Pro Shots / Vincent de Vries / www.tweetgen.com

Politie Alkmaar op zoek naar man met capuchon

De politie in Alkmaar is na de ongeregeldheden in het AZ-stadion van gisteravond met spoed op zoek naar de daders. Op social media hebben ze een signalement van de dader afgegeven: ‘Het is een man met een capuchon.’

Een woordvoerder van de politie heeft mensen die gisteren in het stadion waren dringend opgeroepen om zich te melden als ze een man met een capuchon hebben zien lopen. “Maar we hebben hem gelukkig ook goed op beeld: we zien op de camerabeelden duidelijk dat het een man is en hij een capuchon draagt. Dit soort raddraaiers denken misschien weg te komen met hun daden, maar ze hebben niet in de gaten dat we overal oren en ogen hebben.”

Onder de post op social media wordt schamper gedaan over het ‘amateurisme’ van de man met de capuchon: “Als je zoiets al van plan bent, doe dan geen capuchon op waar iedereen je aan kan herkennen. Dan kun je je net zo goed direct aangeven op het politiebureau”, stelt Lea2372372.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Veel keuze is er niet; permanent, watergolven of een waterscheiding maar gezegde bij die Noren, dat zijn niet de Friese dooilopers, als je de beperkingen kent, zijn er daarbinnen mogelijkheden, kansen en ongelijkheden als je waterscheiding maar goed zit.

Reageer