Rijksoverheid: Startnotitie Nationaal Plan Landelijk Gebied

Provincies willen meer duidelijkheid over stikstofplannen: ‘Denk aan een kaart met kleurtjes ofzo’

De provincies hebben vandaag aan de bel getrokken. Ze eisen van het kabinet meer duidelijkheid over de stikstofplannen. “Waarom is er geen kaart met kleurtjes of zo?”

“Wij moeten van alles gaan regelen straks, maar waarom doet het kabinet niks? Kunnen ze niet een mooie kaart creëren waarop duidelijk te zien is waar wel en waar niet de stikstof naar beneden moet, en met hoeveel”, zegt een woordvoerder van de gedeputeerden. “Iets met verschillende kleurtjes. Dat lijkt ons een stuk makkelijker werken en voorkomt ook onnodig gezeik erna.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met hoeveel het naar beneden moet? Een soort….kritische depositiewaarde? It’ll never work. Pieter Grinwis, Tweede Kamerlid voor de Christenunie en afgevaardigde van de gelimiteerde genenpool van Ouddorp, is on the case.

Reageer