Podcast: De 3 droomkandidaten voor het premierschap die het niet gaan worden cover

Studio Speld

Podcast: De 3 droomkandidaten voor het premierschap die het niet gaan worden

De De Speld Podcast is terug! Deze week bespreken we wie de volgende premier van Nederland kan worden, spelen we het pikante spel ‘Saillant of Brisant?’ en praten we met een examenstuntman.

Beluister de aflevering op uw favoriete podcastapp, zoals op Apple of Spotify. Of hier:

Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Teylers Museum. Speciale actie voor luisteraars: tot en met 1 september kunnen zij het museum bezoeken met 50% korting op doordeweekse dagen (dan betaal je € 8,25). Gebruik de kortingscode SPELD2024. Tickets bestellen kan via teylersmuseum.nl


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat de middag heel de middag duurt. 1 punt voor Kusadasi. Trabzonspor. Besiktas. Lastig. Stitch. Alanya, Cas, Olu Deniz, Pammukalle niet, Evora, Saint Moritz, St. Maurice, Stade de Lyonnais, Zevensprong, Sagres, in Parijs (beaucoup), Sylvannah mansion hill, Milwaukee, south Dakota, Wisconsin, West Virgiani, death coal mine. Wastoworrywshtowin. So I left Montana on an old freight train. Aint no dime nd there aint no blame. Appalachavcolha, she was onlyfan.

Reageer
gravatar

And the Mersey Beats. Sheffield wednesday. West Coast. City TM. Tennesee, Mississippi, Thnvjnw. O’ Donnely. McConnoly, Leeds. Boom cha-Tak. Ardennery. Bonsoearium. Mae Joli.

gravatar

15:50. Zou zo’n Isaghayi nog niet brengen in deze fase. Lamalos verovert hier toch uitstekend de bal. Maar goed op zo’n regionaal mixtoernooi kunnen we weinig uitsluiten. Als afsluiting van het seizoen. Niet als zomeravond voetbal. Loom, geen pit erin. De hel, het Noorden, Oostfront, Almere City, Boca Mediors, Azurri, Lynx and Tigers, Crocodiles en de onbetwiste Safari Beat. Duurt een paar dagen nog. Zei Wilhelm dat? Niet goed genoeg. Vals. Nee das gewoon niet leuk. Precies, echt voetbal leren die nooit. De bal. Rond.

Reageer
gravatar

Je kijkt voetbal instructies thuis. En dan zie je een verdedigend aspect. Heb een tennisbal. Tapijt. Rolt dat balletje vooruit. En dan hebbie balletje in de voet. Met links. In de woonkamer. Lengte nodig. Wiel Coerver heette die man. Denk dat ik t wel kan.

Reageer
gravatar

Mijn 3 droomkandidaten: (1) Appie de Blauwe Vogel, geliefd in binnen- en buitenland, (2) Raymond van Barneveld, woont al in Den Haag en met dat darten wordt het toch niks meer bij hem, (3) Arie van Café de Amstel, omdat ik geen andere derde droomkandidaat weet.

Reageer