Shutterstock / Maria Sbytova

Shutterstock / Maria Sbytova

Hooligan laat ‘als blijk van goede wil’ bushokje een dagje met rust

Hooligan Joop laat zich vandaag van zijn allerbeste kant zien. Als blijk van goede wil laat de man die gisteren nog een schuur opblies voor een dag het bushokje dat hij zo graag sloopt met rust. “Ze hebben vandaag mijn geld weer gestort, dan wil ik ook laten zien dat dat op een positieve manier gevolgen kan hebben van mijn kant.”

Joop is naar eigen zeggen de beroerdste ook niet, zolang ‘ze maar gewoon doen wat hij wil’. Hij zet die woorden kracht bij door vandaag demonstratief doch vredig op het bankje in het bushokje te blijven zitten. Joop laat weten dat zijn kameraden mogelijk wel gewoon met willekeurige voorbijgangers op de vuist gaan vandaag. Zo niet Joop. Wie rekening houdt met Joop, zal merken dat hij eigenlijk best schappelijk is. Voor een dag dan. “Morgen jank ik wel weer gewoon een baksteen door dat tyfushokje.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daar is dhr. J.C. Decaux erg blij mee. Hoe die oude man elke dag ploetert om die hippe bushokjes overal in het land aan te leggen verbaast me elke dag weer. Blij dat ik een Helmond Sport-supporter ben. Wij doen niet aan zulke barbaarse praktijken!

Reageer