kristof lauwers / Shutterstock  /NOS

kristof lauwers / Shutterstock /NOS

Picnic-busje omgewaaid door vrouw met waaier op terras

De aanhoudende tropische temperaturen hebben ook consequenties voor online-supermarkt Picnic. Toen een van hun compacte bezorgbusjes langs een terras in Den Bosch reed, kantelde het elektrische voertuig dankzij een vrouw die hevig zat te wapperen met een waaier.

“Ik was al bang dat dit ooit zou gebeuren”, vertelt een gepikeerde Picnic-bezorger. “Het ging in de herfst al een keer bijna mis, toen iemand op honderd meter afstand stond te werken met een bladblazer.” Deze keer had de zogeheten Picnic Runner dus minder geluk. “Ik had net alle boodschappen bezorgd, dus reed enkel nog rond met een vracht van twaalf ingeleverde plastic tasjes.” Toen hij vervolgens stilstond bij een stoplicht, begon zijn busje hevig te wiebelen en voor hij het wist lag-ie op zijn kant. Het bleek te gaan om een 44-jarige vrouw die tijdens haar koffie met gebak aan het vechten was tegen de hitte.

De bezorger is er overigens zonder kleerscheuren vanaf gekomen. “En er waren gelukkig twee kleuters in de buurt die het busje zo weer overeind wipten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *