Ground Picture / Shutterstock

Ground Picture / Shutterstock

Vriend die Twitter kut vindt ook enige vriend die Twitter heeft

Timo vindt Twitter een verschrikkelijk medium. Regelmatig vertelt hij aan al zijn vrienden hoe kut hij Twitter vindt. En dat is opmerkelijk, want Timo is ook de enige in zijn vriendengroep die Twitter heeft.

“Ik snap het niet goed”, zegt collega Wouter. “Timo zegt de hele tijd dat er alleen maar mongolen op Twitter zitten, maar de enige persoon die ik ken die op Twitter zit is Timo zelf. Dat kan natuurlijk. Maar ik vind Timo zeker geen mongool.”

“Ik geloof best dat Timo gelijk heeft”, vertelt Sandra, die Timo al sinds de middelbare school kent. “Volgens mij zitten er veel vervelende mensen op Twitter en vind je er vooral veel discussies waar niemand beter van wordt. Daarom zit ik er ook niet op. Waarom Timo wel op Twitter zit is mij een raadsel. Bij mijn weten heeft niemand hem verplicht om op Twitter te zitten.”

“Het is een nare plek, dat Twitter”, zegt Timo nog maar eens “Ga er maar nooit op.” Dat is genoteerd, Timo.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *