Frederic Legrand - COMEO - Shutterstock.com

Frederic Legrand - COMEO - Shutterstock.com

Mark Rutte wil alleen nadenken over stoppen bij zeer gunstige uitkoopregeling

Vanaf dinsdag 2 augustus is minister-president Mark Rutte de langstzittende Nederlandse premier ooit. Als het aan Rutte ligt gaat hij ook nog wel een tijdje door. “Stoppen? Daarover ga ik alleen nadenken bij een zeer gunstige uitkoopregeling.”

“Deze baan zeg je niet zomaar op”, zegt Rutte. “Het was volstrekt vanzelfsprekend dat ik premier zou worden, dat wist ik al toen ik een jaar of acht was. Dan moet zo’n uitkoopregeling wel woest aantrekkelijk zijn wil ik daar überhaupt over na gaan denken.”

“Ga er maar vanuit dat ik dit werk de rest van mijn leven blijf doen”, zegt Rutte. “Ik denk dat dat met de nodige innovaties ook zeker mogelijk is. Het is wel lastig, want als premier moet je de afgelopen decennia aan steeds meer regels voldoen. Maar dit werk zit in mijn bloed. Ik met een andere baan, zie jij het voor je?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gaat hij er ook van uit dat zijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen ook Minster President kunnen worden en dat de samenleving dat mogelijk maakt? Oh wacht………

Reageer
gravatar

Mark, als jij voor ons de belastingen laag houdt, kun je zo bij ons komen werken hoor! Misschien moeten er eens over babbelen op het Catshuis. Stuur jij een geblindeerd busje?

Reageer