Studio Spelt

Studio Spelt

Rutte: ‘Onacceptabel dat kleine groep premiers zo slap optreedt’

Premier Mark Rutte heeft een boze tweet de wereld ingestuurd waarin hij het gebrek aan actie van de afgelopen weken bekritiseert. Hij spreekt van 'een kleine groep premiers' die enkel halfhartig twittert over 'onacceptabel gedrag'.

In zijn verklaring op Twitter zegt Rutte: “Deze groep premiers reageert veel te laat en veel te mild. Ze bezigen enkel lege uitspraken en reppen met geen woord over aanpakken of afstraffen van welhaast terroristische acties. Zulke laffe reacties gaan alle perken te buiten.”

Hij eindigt zijn tweet met oproepen dat het slappe optreden moet stoppen. “Er zijn genoeg betere manieren om je onvrede te uiten als je premier bent. De meeste premiers doen dat ook.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het klopt niet.

Is dit een electorale truc om D66 figuurlijk een kopje kleiner te maken?

Als je in complotten gelooft (dat doe ik overigens niet) dan zou je het bijna denken.

Het klopt niet.

Reageer
gravatar

Is in 80 jaar niet zo populair geweest, landverraad. Hoewel het toen een andere betekenis had dan nu. Toen was het echt landverraad, tegenwoordig schijnt het het uitvoeren van internationale afspraken tussen democratische landen te zijn. Dat klopt ook al niet.