StudioSpeld / Vysotsky - Wikimedia Commons

StudioSpeld / Vysotsky - Wikimedia Commons

Wetenschappers ontwikkelen kweek-Caroline van der Plas

‘Hetzelfde alleen dan diervriendelijk’

Na jarenlang experimenteren is het wetenschappers van de Universiteit Wageningen eindelijk gelukt om een kweek-Caroline van der Plas te ontwikkelen. Een diervriendelijke variant van de BBB-politica.

“Onze kweek-Van der Plas is niet te onderscheiden van de echte Van der Plas”, zegt hoofdonderzoeker Flemmo te Gader trots. “Ze is charismatisch, gepassioneerd en is de hele dag bezig met peilingen. Het enige verschil is dat de kweek-Van der Plas niet naar gehaktballen verlangd en niet is gepiloteerd door een PR-bureau voor boeren. Het is veel beter voor het milieu.”

Kweek-Van der Plas heeft inmiddels een eigen Twitter-account waar ze op kenmerkende wijze verslag doet van haar werkbezoeken. “Ik was vandaag op bezoek bij de Vegetarische Slager. Geweldig bedrijf met geweldige mensen die voor dag en dauw opstaan om mensen van eten te voorzien.”

Kweek-Caroline van der Plas is voor 12.95 euro te bestellen bij Loetje.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kunnen jullie het niet hebben dat ze in de peilingen omhoog schiet? En dat de WUR reclame maakt voor de Vega slager is ver beneden peil. Koffemans (PvdD) is niet voor niks met dit nepvlees begonnen.

Reageer
gravatar

laatste geruchten zijn dat enkele grote Nederlandse bedrijven shirt sponsor worden van de Nederlandse boeren die moeten vechten voor hun bestaan.
Na positieve testen zullen de duizenden kogelvrije vesten met reclame binnenkort worden overhandigt.
Wie de sponsors zijn wordt op dit moment nog even geheim gehouden aldus de woordvoerders.
Met name kamerleden van D66 hebben onthutst gereageerd , Paternotte ‘wij zijn de baas en als wij jullie onteigenenen is dat in Europees belang, in ter Apel slapen ze buiten ! ‘
Kweek-Caroline van der Plas is ‘erg blij met alle support laat zij via haar woordvoerders weten.

WimXP

Reageer