Frederic Legrand - COMEO - Shutterstock.com

Frederic Legrand - COMEO - Shutterstock.com

Rutte in Kiev om Oekraïners op het hart te drukken dat hun aandacht voor de oorlog niet mag verslappen

Mark Rutte brengt vandaag een bezoek aan Kiev. De minister-president is naar de Oekraïense hoofdstad afgereisd om president Volodymyr Zelensky en diens volk op het hart te drukken dat hun aandacht voor de oorlog niet mag verslappen.

“Vier maanden geleden domineerde deze vreselijke oorlog nog het nieuws”, zegt Rutte. “Toen hoorden we ook nog dagelijks van Zelensky. Inmiddels merk je dat dat minder wordt. Dat mag niet gebeuren. Ik ben hier om de Oekraïners op te roepen gefocust te blijven op het belang van de oorlog. Het is essentieel voor de wereldorde en onze manier van leven dat Rusland niet wint.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *