Bron Shutterstock/ITS

Bron Shutterstock/ITS

Johnson verhuist naar Brussel vanwege ‘verstikkende Britse regelgeving’

Boris Johnson, die vandaag ontslag nam als premier van het Verenigd Koninkrijk, gaat naar Brussel verhuizen. Johnson zegt niet langer te willen voldoen aan de ‘verstikkende Britse regelgeving’.

“De Britten hebben echt overal wetten en regeltjes voor waar je aan moet voldoen”, zegt Johnson. “Geen feestjes geven tijdens een lockdown, de waarheid spreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Het wordt hoog tijd om me daarvan los te maken.”

Johnson beschuldigt het Verenigd Koninkrijk van grootheidswaanzin. “Ze maken voor elke Brit dezelfde, uniforme regels. Ik vind het verstikkend. In zo’n land wil ik niet langer leven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nadat hij eerder de EU op het spel zette, en dat was op zich misschien wel een goede daad, trapte hij de EU andermaal na als voornaamste instigator van de boycot van Rusland.
Nee, hij heeft Europa niet bevrijd.
Maar dat dwaze machtsspel zien de ambtenaren niet in.

Reageer
gravatar

Hoe is het leven in Moskou bezopen Maitreya? Lekker genieten van al die gratis wodka die je van ome Vladimir dagelijks bij je hondenbiefstukje krijgt?

Je bent vast erg blij vanuit Rusland te opereren tegenwoordig he? Het nieuwe hondenvleesparadijs van Europa. Past helemaal in jouw straatje.