Poetin crasht NAVO-top: ‘Yo gasten, what’s up? Waar hebben we het ook alweer over?’

Poetin crasht NAVO-top: ‘Yo gasten, what’s up? Waar hebben we het ook alweer over?’

Poetin crasht NAVO-top: ‘Yo gasten, what’s up? Waar hebben we het ook alweer over?’

Verbijsterde gezichten gisteren op de NAVO-top in Madrid, waar Vladimir Poetin plots opdook, zonder dat hij was uitgenodigd. “Hee man, hoe gaat het? Waar hebben we het over?” vroeg hij nonchalant terwijl hij gastheer Pedro Sánchez op zijn rug sloeg.

De Russische president deed vervolgens alsof hij thuis was. Hij liep rond over het terrein, raakte alle vlaggen aan die daar hingen en toen hij vroeg om een draagtas met NAVO-logo vroeg hij “Hoe lang kom je hier al?”

Naar eigen zeggen was er iets mis gegaan met de uitnodiging, maar dat neemt Poetin niemand kwalijk. “Ik kijk bijna nooit naar de mail, misschien is de uitnodiging gewoon in de spam beland. Ik heb trouwens niet echt iets voorbereid, maar als jullie even kort vertellen wat er allemaal is besloten, dan zal ik wel even aangeven wat ik ervan vind.”

De Britse geheime diensten proberen nog uit te zoeken hoe de Russische leider achter de NAVO-bijeenkomst heeft kunnen komen en benadrukt de bondgenoten dat het niet de bedoeling is om online te publiceren over de geheime top.

Dit artikel verscheen eerder op El Mundo Today.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *