Shutterstock/hollandfoto.net

Shutterstock/hollandfoto.net

Guido vindt na jarenlange zoektocht zijn biologische moeder in de Ekoplaza

“Bizar en heel onwerkelijk dit.” Het zijn de woorden van Guido als hij na een jarenlange zoektocht naar zijn biologische moeder haar uiteindelijk weet te vinden. Samen met de crew van het programma Spoorloos vinden ze haar uiteindelijk in de Ekoplaza.

Guido was als baby te vondeling gelegd door zijn moeder, voordat hij uiteindelijk werd geadopteerd en opgroeide in een liefdevol gezin in Veenendaal. “Maar toen ik tiener werd begonnen de vragen naar mijn biologische moeder toch aan me te knagen”, legt hij uit. Uiteindelijk schakelt hij presentator Derk Bolt en zijn team van Spoorloos in om haar te zoeken. Met succes. Na het bezoeken van meer dan vier landen vinden ze Guido’s biologische moeder uiteindelijk bij een Ekoplaza in Alkmaar.

“Er gaan heel veel gedachten door me heen”, aldus Guido. Zoals: “Wat is alles hier teringduur joh”.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *