REDPIXEL.PL / Shutterstock

REDPIXEL.PL / Shutterstock

Nieuwe startup wil duurzaam CO2 gaan uitstoten

Een nieuwe startup uit Amsterdam wil op duurzame wijze CO2 gaan uitstoten. “Tot nu toe stoten bedrijven met name op niet-duurzame wijze CO2 uit”, zegt Sander van ’t Oprecht, de founder van de startup. “Ons plan is revolutionair: we gaan CO2 uitstoten om moeilijk veel spulletjes te verkopen, maar gaan die uitstoot geheel duurzaam doen. Dat betekent dus dat we alleen zogenaamde groene CO2 aan de atmosfeer toevoegen.”

Investeerders zijn tot nu toe erg enthousiast over het plan. “Het mooie is dat de startup al in 2029 die uitstoot van CO2 duurzaam wil laten zijn. Veel andere bedrijven claimen ook op weg te zijn naar een duurzame, CO2-neutrale toekomst, maar die beloven dat pas vanaf 2030 te doen. 2029 is dan veel beter”, zegt angel investor Bob van ’t Oprecht. Hij is de vader van Sander van ’t Oprecht en heeft ook enkele van zijn oud-dispuutgenoten zo ver gekregen te investeren in de startup. “De toekomst ziet er zonnig uit”, laat Sander weten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Doelgroep is breed hoor van obsessief aandacht behoeven de, van arbo, van politiek, van Brekelmans zijn woord inzet van bang, die faalde, Op 1, betaalde natura commercie, de man die inhoud noemt en dialoog zonder voorbeeld daarvan, iemand tips voor deze mensen? Wat ze zoeken, snap ik niet, maar vraagt u mij voorlopig niet? Kijk u gewoon zelf toch eens om u heen, hoef ik niet uit te leggen, want luisteren is doel niet, wel leeg scheppen, why waarom? Ken u nie snap, familie of zo? Elke keer maar weer handje ophouden en ach en wee roepen dat u nix kan doen.

Reageer
gravatar

Wer die Sturm und Drang ausgereichte hand abweist, habe nicht das Poker inherit? Luizen vliegen zijn het, en u staat als vent niet rechtop tegen de kleurlose klaploperij, in de struisvogel atelier was een schone, zo toen dem kikker jetzt im gelb Fahr mit grüne sauer damit zu gebracht, just leave us out and off schmutzigsacher!

Reageer
gravatar

onthecht en berokken

is er geen imago getroffen,

schouders in verwarring

als het kan

dat de hymne opnieuw begint

verlangen, rede en ritme, vertel!

“Kicker of Elves”

van richting kunnen veranderen,

de leegte voelen en de dorst

veegt het stof uit de ruimte bijeen

en smeedt er sterren van

kunst is buiten zonder trom,

binnen is wat met niets begon

ting ting ta di ding

ting ting ti da dung

Reageer
gravatar

Samenvatting

De Amsterdamse opstarter Sander (13) is de bedenker van het opstarten van groene kooldioxide.
Vele bedrijven beweren dat ze pas vanaf 2030 zo ver zijn.
De engelachtige belegger Bob (35) tevens vader van Sander, denkt dat de zon in de toekomst meer gaat schijnen voor zijn vroegere debatvrienden..

Reageer