Youtube/ NOS Jeugdjournaal

Youtube/ NOS Jeugdjournaal

Afwezige Kamerleden kunnen gelukkig binnenkort thuis alsnog in gesprek met boeren

Tweede Kamerleden Tjeerd de Groot (D66) en Thom van Campen (VVD) zijn op advies van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid vandaag niet naar het boerenprotest in Stroe afgereisd. Beide volksvertegenwoordigers zijn teleurgesteld, omdat ze graag het gesprek met de boeren waren aangegaan. Gelukkig kunnen ze dat binnenkort bij hun eigen huis alsnog doen.

“Nou en of dat we bij ze langsgaan!” kondigde Mark van den Oever van Farmers Defence Force al briesend aan. De Groot en Van Campen wilden niet reageren, maar ze zijn ongetwijfeld blij dat alles zo toch nog goedkomt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na de schofterige aanval van Jesses Klavert op onze Lientje in het stikmaar debat, komt ook hij per direct in aanmerking voor extra camerabewaking en een kabouterhuisje voor zijn deur, ook leuk voor zijn kleintjes die straks niet gedwongen moeten verhuizen.

WimXP

ps het gaat om de toon Jesses.. de toon die jij nu zet !

Reageer
gravatar

Foei toch: “maar ze zijn ongetwijfeld blij dat alles zo toch nog goedkomt”. Hoogwaardige journalistiek herkent mij aan het ontbreken van iedere vorm van eigen interpretatie. Ik ben teleurgesteld in De Speld en voor mijn nieuwsvoorziening over op Ongehoord Nederland.

Reageer
gravatar

Wat is het toch raar dat normaal zo betrouwbare politici uit een kabinet van Rutte niet heel welkom zijn om een wazig onsamenhangend verhaal te houden op een boeren bijeenkomst.

Reageer
gravatar

Je vermoedt geen complot van Rutte om door trekkers op de snelweg te gedogen D66 op naar de 2 zetels te helpen als jullie de stekker uit het kabinet trekken?

gravatar

Sigrid ik zou maar oppassen met het verbranden van vlees, dat uiteraard aangeboden is door de veeboeren, op een smeulend houtskool in een schuilkelder.

gravatar

Gelukkig is vanaf 1 juli een rookmelder op iedere verdieping verplicht, ook in de kelder. Ik raad aan om vanwege de veiligheid een week te wachten.

gravatar

Vage kennis John Doe,
Stoppen kan niet, want ik heb de stekker van mijn Kabinet al drie kabinetten geleden flink afgeplakt, zodat het ding niet in het stopcontact kan.