Pro Shots / Koen Laureij

Pro Shots / Koen Laureij

Minister van Justitie: ‘Harde acties tegen die pussy’s van FDF niet uit te sluiten’

De Minister van Justitie Dilan Yeşilgöz-Zegerius heeft gereageerd op de uitspraken van Farmers Defence Force-voorman Mark van den Oever. Yeşilgöz-Zegerius: “Harde acties tegen die pussy’s van FDF kunnen we niet uitsluiten.”

Het Ministerie van Justitie voelt zich al langer gekleineerd door de boeren die zich niets van de rechtsstaat aan trekken. De maat is nu vol. “Als die pussy’s weer snelwegen blokkeren, politici bedreigen bij hun huis of de voedselvoorzieningen gaan korten, schuwen we harde acties niet. We kunnen niet al te veel prijsgeven over onze represailles, maar het blokkeren van vrijheid behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Ook als er binnen trillende varkens en koeien staan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is dan ook de enige harde actie die je van een van mijn ministers kan verwachten! Hahahaha ha! Los ‘t lekker zelf op stelletje kneuzen!

gravatar

“trillende varkens en koeien”
De verslaggever is duidelijk nooit in een stal geweest.
Hij staat waarschijnlijk al voor een staldeur zelf als een watje te trillen.

Reageer
gravatar

Jochum, mijn VVD-Justitie Dilan Yeşilgöz-Zegerius (45) onze stoere boeren poesjes (pussy’s – red.) laten noemen is ronduit bespottelijk, al zijn die lui onredelijk.

Reageer
gravatar

“Onredelijke lui”, trek er maar niks van aan. Over een uur heeft Rutte geen actieve herinnering meer aan dit bericht.

gravatar

Jonge redacteuren bedoelen met pussy’s niet kutjes of lekkere stukken (Engelse vertalingen), maar slapjanussen, watjes, lafaards en in negatieve zin wijven en mietjes.
Toch geen woord dat uit de mond van een nette dame komt.