Shutterstock/Alex from the Rock

Shutterstock/Alex from the Rock

Dit zijn de 3 leukste podcasts voor tijdens het podcast luisteren

Je kent het wel: je bent een podcast aan het luisteren, en opeens krijg je het gevoel dat er iets mist, dat je hersenen naast deze simpele taak graag nog een handeling zouden verrichten waarmee ze echt informatie moeten verwerken. Je zou dan kunnen overwegen om eens een podcast te luisteren. Maar welke dan? Wij zochten het uit.

Teun en Gijs
Zit je al een tijd te luisteren naar Weer een dag, met Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman? Overweeg dan eens Teun en Gijs! In die podcast zit er namelijk iemand anders naast Gijs Groenteman: Teun van de Keuken. Je zou Teun en Gijs kunnen typeren als een klassieke babbelpodcast, waarin twee vrienden het over koetjes en kalfjes hebben. Het is net alsof jij erbij zit! Vooral een tip als je even genoeg hebt gehad van Weer een dag, wat dan weer meer zo’n klassieke babbelpodcast is, waarin twee vrienden het over koetjes en kalfjes hebben.

Heijne en Van Teutem
Ben je al de hele dag bezig met van die vervelende huishoudelijke klusjes, zoals het luisteren naar Man man man, de podcast? Het is heerlijk om tegelijkertijd ook even je hoofd aan te zetten. In dat geval is de podcast Heijne en Van Teutem ideaal, want die hebben het over interessante dingen, zoals identiteitspolitiek en Ursula von der Leyen. Je zult zien dat je dat vervelende klusje met veel meer plezier gedaan krijgt!

De Rode Lantaarn
Dit is een wielerpodcast, maar dat hoeft geen probleem te zijn. De wielerliefhebbers Jonne Seriese, Tim de Gier en Frank Heinen praten namelijk zo aanstekelijk over wielrennen dat ze geheid jouw sluimerende gevoel van eenzaamheid wegnemen, een gevoel dat je waarschijnlijk hebt ontwikkeld tijdens het luisteren van de Zelfspodcast, toen je erachter kwam dat Sander en Jaap het de hele tijd heel erg naar hun zin hadden, maar jij eigenlijk helemaal niet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *