Shutterstock / antoniodiaz

Shutterstock / antoniodiaz

Vrouw heeft verstand van geneeskunde want microfoon

De 25-jarige Lena uit Rotterdam weet waar ze het over heeft. Haar adviezen over gezondheid zijn waterdicht, want podcast.

“Een kuur van allesreiniger heeft zo veel voordelen, want streams. Het is een detox van binnenuit. Ik zeg niet dat jij het ook zo moet zien, maar volgers. Ik heb geen zogenaamde “wetenschappelijke artikelen” nodig, want platform.”

Lena is niet de enige die overtuigd is van Lena’s intelligentie. “Ik geloof echt niet zomaar wat mensen me vertellen. Maar Lena lijkt me betrouwbaar, want microfoon”, aldus Kim. Ze schuimbekt een beetje. “Dit is mijn lichaam dat de afvalstoffen uitscheidt, want views. De mainstream wetenschap wil er nog niet aan, maar abonnees. Dus daar ga je al."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *