Shutterstock / Dean Drobot

Shutterstock / Dean Drobot

True crime-podcast hoopt dat de met 39 messteken vermoorde Doortje in vrede rust

In Maaike’s true crime-podcast bespreekt ze elke week een moord vol smeuïge details. In aflevering #55 pluist ze de dood van de met 39 messteken vermoorde Doortje uit. “Ik hoop echt zó dat ze rust in vrede.”

“Heee allemaal! Vandaag hebben we weer een gru-we-lijke case voor jullie”, toetert Maaike in de microfoon. “Vandaag gaan we het hebben over Doortje, die op 33-jarige leeftijd om het leven kwam door maar liefst 39 messteken. Dat moeten liters bloed zijn geweest, door het hele huis. Echt disturbing. En die kinderen… Die moeten nu forever leven met de gedachte dat hun moeder zo aan haar eind is gekomen. Superzielig.”

Maaike zucht verdrietig. “We hebben helaas niet kunnen achterhalen hoe het nu met Doortjes kinderen gaat, anders hadden we dat natuurlijk graag met jullie geshared. Mocht je het kind van Doortje zijn en dit nou horen, geef ons even een belletje. Of ken je toevallig een van Doortjes kinderen, laat het ons dan ook zeker weten! Ik hoop echt dat ze deze lugubere case een plekje hebben kunnen geven en hun leven in alle rust weer hebben kunnen oppakken.”

“Dat was het weer voor vandaag! Heb je nog een tip over een leuke moord, laat het dan weten in de comments, daar maak je ons ontzettend blij mee! Iemand nog een kortingscode?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *