Pro Shots / NL Beeld

Komt de nieuwe coronagolf op tijd voor Schiphol?

De chaos op Schiphol lijkt voorlopig maar niet minder te worden. Vandaag werd bekend dat Schiphol van plan is om komende zomer extra vluchten te schrappen om nog grotere problemen te voorkomen. De vraag is dan ook: komt de nieuwe coronagolf op tijd voor Schiphol?

“We hebben nu al een aantal maanden continu en intensief naar personeel gezocht, maar zonder succes. Nu ook de sinds kort afgesproken loonsverhogingen geen effect hebben gehad zijn we toegekomen aan het laatste redmiddel uit de spreekwoordelijke gereedschapskist: een nieuwe coronagolf”, zegt een woordvoerder van Schiphol. “Nadeel is alleen dat wij hier weinig invloed op hebben en het duimen is dat hij er snel is. Vooral nu reisbranches rechtzaken willen gaan aanspannen tegen ons en die gaan we nu niet winnen. Ik ga dus maar weer snel door wat handen schudden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Schiphol heeft geen tijd voor vakantievluchten. Er moeten kansparels worden geïmporteerd voor de omvolking. Die luxe rolkoffers in Ter Apel hebben geen duizenden kilometers gelopen.

Reageer
gravatar

Die coronagolf hoeft helemaal niet te komen want die is er al. Het staat er keurig opeengepakt in dikke lange rijen te incuberen totdat ze omvallen. En daarom worden er door Schiphol vluchten geschrapt.

Reageer
gravatar

In tegenstelling tot Chinese webwinkels hebben wij aaibare knuffelvleermuizen in voorraad voor uw kinderen en kleinkinderen.

gravatar

Ik heb uit doorgaans betrouwbare kring gehoord dat Maytreia de Hond zich voor de zekerheid stiekem heeft laten injecteren tegen alle coronavarianten.