Pro Shots / Mischa Keemink

Pro Shots / Mischa Keemink

Getir-bezorger binnen 10 minuten ontslagen

Het was een bewogen weekend voor Getir-bezorger Joep. Na een succesvolle sollicitatie bij de flitsbezorgdienst werd hij luttele minuten later alweer ontslagen.

“Ik sta wel even met mijn mond vol tanden”, geeft een verbouwereerde Joep toe. “Het ene moment ben je in je nopjes met je nieuwe baan, het andere moment mag je je fiets en bezorgtas weer inleveren. Ik dacht te weten waar ik aan begon, maar ik heb de snelheid van Getir duidelijk onderschat.” Het betekende bovendien dat Joep zijn eerste ritje voor de bezorgdienst nooit heeft kunnen maken.

We probeerden nog verhaal te halen bij een woordvoerder van Getir, maar toen ons interview drie minuten onderweg was werd ook hij op staande voet ontslagen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

I am currently a rider with getir and the company is shit. I’m doing it because it’s hard to get a job when I’m not fluent in Dutch. This one is easy but the atmosphere and management is not easy to work with. There’s discrimination, disrespect and favouritism.

Reageer
gravatar

Overal worden bedrijven gedwongen minderheden in dienst te nemen die de ander voor de voeten lopen, ze moeten steeds na korte tijd vervangen worden. Daarom worden ze in jobs geplaatst buiten ieder teamverband. Daarom, om niet te discrimineren hebben we de man een Nederlandse naam gegeven.

Reageer