New Africa / Shutterstock

New Africa / Shutterstock

Zijn je wasknijpers op? Dit bedrijfje stuurt voor 5 euro per uur een ZZP’er langs om je was te knijpen

Je wasknijpers zijn op, maar het is te laat om nog naar de HEMA te fietsen. Herkenbaar? De app ‘isknijper’ is speciaal ontwikkeld om dit probleem te ondervangen.

Sake de Vries (19), CEO van isknijper, licht het concept toe: “Je betaalt een eenmalig bedrag voor de hoeveelheid was en daarna kost het slechts vijf euro per uur. Onze knijpers werken dag en nacht en staan binnen tien minuten voor de deur van je wasmachine.”

Na afloop kun je in de app je knijper beoordelen, ‘raten’ in isknijper-jargon, op vriendelijkheid en kracht. “Onze mensen krijgen betaald op basis van hun rating, dus ze zijn zeer gemotiveerd om snel ter plekke te zijn en hard te knijpen”, legt De Vries uit.

“We maken nu nog geen winst. Het gaat ons nu om het veroveren van een dominante marktpositie op het gebied van was knijpen. Onze toekomstvisie is een stad waarin huishoudelijke artikelen zoals wasknijpers overbodig zijn omdat er voor iedere Nederlander een ZZP’er klaarstaat die je was sneller komt knijpen dan jij je wasknijpers kan opduikelen. Met medewerking van politiek Den Haag kan dit binnen een jaar of zes realiteit zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Zijn je wasknijpers op?” Wat zijn Bas (?) en Sake (19) toch ouderwets. Wasknijpers zijn voorwerpen uit het waslijnentijdperk. Wie gebruikt tegenwoordig die ouderwetse dingen nog? Ze zijn immers ongeschikt voor gebruik in wasdrogers.

Reageer