Shutterstock/Z. Jacobs

Shutterstock/Z. Jacobs

Advies: niet-noodzakelijke reizen naar Schiphol worden ontraden

Luchthaven Schiphol heeft vandaag een oranje reisadvies gekregen, zo meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat betekent dat alle niet-noodzakelijke reizen naar de nationale luchthaven worden afgeraden.

“Kom niet naar Schiphol en wanneer u echt niet anders kan: bereid u dan zeer goed voor”, legt het ministerie uit. “Neem genoeg te eten en drinken mee, een EHBO-koffer en zorg voor een goed boek om de tijd te doden tijdens het wachten. Wij kunnen de laatste Dimitri Verhulst bijvoorbeeld erg aanraden.”

Het ministerie benadrukt dat reizen naar Schiphol onder de eigen verantwoordelijkheid valt. “Reizen naar de luchthaven brengt ernstige veiligheidsrisico’s met zich mee. Wij kunnen u niet meer helpen wanneer u daar in de problemen komt. Als u eenmaal P3 Lang Parkeren gepasseerd bent, kan alleen God u nog helpen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *