NOS

NOS

Rutte belooft plechtig dat hij aan nieuwe sms-cultuur gaat werken

Premier Mark Rutte heeft vandaag in een pittig debat over de sms’jes die hij afgelopen jaren van zijn telefoon wiste gezegd dat hij plechtig aan een ‘nieuwe sms-cultuur’ gaat werken. “Ik heb radicale nieuwe ideeën voor het opslaan van sms’jes. Dat beloof ik de Kamer zeer plechtig.”

Door de oppositie gevraagd naar die ideeën gaf Rutte onder meer het voorbeeld van een nieuwe telefoon. “Ik beloof de Kamer dat ik de democratische controle zeer, zeer, zeer serieus neem”, zegt Rutte ernstig. “Beloofd! Echt! Ik koop een iPhone, een met 512 GB opslag! En oneindige cloud-ruimte. Ik zweer het u.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meneer Rutte, u beloofde en belooft van alles. Beloven maakt echter schuld. Al vanaf uw eerste Kabinet maakt u zich schuldig. Uw stapel schuld is inmiddels enorm groot.

Maar er is nog redding van uw zonden mogelijk. Ik reserveer komende vrijdag mijn biechtstoel voor u. Gezien de omvang van uw valse beloften en leugens adviseer ik u voor uw biecht ook nog de hele zaterdag uit te trekken.