Pro Shots / Willem Moret

Pro Shots / Willem Moret

Derksen zwakt eerdere uitspraak af: ‘Zit maandagavond inderdaad weer aan tafel, maar thuis’

Johan Derksen is teruggekomen van zijn uitspraken een dag eerder, waarin hij impliceerde maandagavond weer aan te zullen schuiven aan tafel bij Vandaag Inside. Volgens Derksen zit hij maandag inderdaad aan tafel, maar niet bij Vandaag Inside: "Ik bedoelde dat ik aan een tafel zit, maar dan thuis met mijn vrouw."

De verweesde kijkersschare van Vandaag Inside is woedend en eist excuses van Derksen. Die weigert hij te maken: "Kom dan."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit lijkt een schande. Maar als je je bedenkt dat wij het al jaren vertikken om woke te zijn voor onze Spaans en Portugees sprekende medelanders en weigeren Pino tevens Piño en Pinho te noemen, dan valt het allemaal wel mee.

We hebben nog een lange weg te gaan!

Reageer