PRO SHOTS / NL Beeld

PRO SHOTS / NL Beeld

Kritiek kiezer zwelt aan: wat wíl René van der Gijp nou precies met Nederland?

Hij zit bij zo’n beetje elk belangrijk politiek gesprek aan tafel, en toch weet nog niemand wat René van der Gijp precies wil met Nederland. Tot onvrede van de kiezer: die wil duidelijkheid.

“De verkiezingen zijn nog een week, en we hebben nog steeds geen idee”, zegt Sonja de Nijs uit Ridderkerk. “Wat zijn nou precies zijn plannen met de woningmarkt? Bij hoeveel immigranten trekt hij de grens? Hij geeft maar geen duidelijkheid, hij praat eromheen. De kiezer heeft er recht op om te weten waar René van der Gijp voor staat.”

Ook Wim Manschot uit Delft weet niet waar hij aan toe is. “Meer dan een miljoen mensen schakelen dagelijks in om van Van der Gijp te horen waar het met het land heen moet. En hij blijft maar vaag. Ik noem maar iets hè: gaan we onder Gijp de klimaatdoelen halen? Je hebt gewoon geen idee.”

Volgens Laura Schutters kan het ook tactiek zijn van Van der Gijp. “Het gaat hierdoor wel de hele tijd over hem. Wij hebben het er nu ook weer over. En ik sluit ook niet uit dat hij het gewoon nog niet weet. Dat zou toch ook kunnen?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

René is zo’n nietszeggende man. We weten helemaal niets van hem! Veel woorden, maar eigenlijk weten we gewoon niet waar hij voor staat. Ik zou gewoon niet op hem kiezen.

Reageer
gravatar

Gijpje Geneetje en Johannetje draaien wel door voor het vaste worstebroodje per dag. Als de premiere komt wordt het helemaal kostelijk, zo een onderzoek als bij de NOS, hoeft hier niet, dagelijkse goed gefêteerde gebruiken legt de was vanzelf wel buiten gieren ze hier achter de coulissen. Zegt Geneetje weet jij iets beters dan? Gijpje vond die Eerste Kamer ronde wel een slaggie beter, maar ja even doorzingen nu en hopen op nog zo’n fiesta, het is toch werken in de marge nu, every body heppy! Tja wat weet zo’n spelertje er nou van, scheidsie lekker uitgelaten toch? Anders staan ze in beeld. Kijken wel even de ndere kant op, kijkersvraag schwalbe Fred van der Hoorn Sparta thuis derde minuut, legt dat nou in het laatje (en is dat dan + dame). Met die bekertjes op het veld kom ie bij Khalid en Sophie op de tribune, surveillaince gewenst in en om het stadion, Capitalismo!! Explosie idem dito. Hallo meneer Agent, fijn u gesproken te hebben (zo ging t dan vroeger) oh, praten verleerd, oh u kom graag hiernaast en als dat geen goed idee vindt? Oh, oom agent belt wel even, enkeltje, terug kun je lopen.

Reageer