Enige manier om Amsterdammers even hun bek te laten houden is door ze avond in het theater te zetten

Enige manier om Amsterdammers even hun bek te laten houden is door ze avond in het theater te zetten

Enige manier om Amsterdammers even hun bek te laten houden is door ze avond in het theater te zetten

Amsterdammers staan bekend om hun unieke kwaliteiten zoals overal een mening over hebben en die openlijk ventileren. Nuchtere directheid ongeacht de situatie is een kernwaarde die alle Amsterdammers delen. Gepast of ongepast, weer of geen weer: je kan er de klok gelijk op zetten dat een Amsterdammer zijn bek opentrekt.

Gelukkig is er een manier om Amsterdammers even hun bek te laten houden: zet ze een avond in het theater. Voor heel even wordt het onze hoofdstedelingen onmogelijk gemaakt om luidkeels hun mening te geven. Sommige Amsterdammers zullen wel nog een poging wagen of een paar keer opzichtig kuchen – en lachen is prima – maar in principe houden ze gedurende de voorstelling hun bek. Dat betekent dus maar liefst anderhalf uur lang genieten van een weldadige rust.

Van 25 tot 29 mei staat De Speld met een wervelende theatershow in DeLaMar theater in Amsterdam. Na vijftien jaar betrouwbaar verslag te hebben gedaan van het laatste nieuws breidt De Speld dit jaar uit naar de toekomst. Alle informatie over de voorstelling en kaarten vind je op de speciale theaterpagina. Net als de volledige speellijst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In principe houd ik natuurlijk altijd mijn bek, tenzij… En ja, als het een suffe voorstelling is dan zal ik zeker niet nalaten om op te staan en luidkeels te verkondigen dat de acteurs peper in hun reet moet worden gedouwd. Want ik heb recht op mijn mening!

Reageer