Robby Fontanesi / Shutterstock

Man is blij dat hij na 2 jaar weer xtc kan doen op festivals in plaats van op kringverjaardagen

Na twee jaar is er eindelijk weer een echte festivalzomer in aantocht. Een vooruitzicht dat duizenden Nederlanders blij maakt. Danny uit Kerkrade is vooral blij dat hij na twee jaar weer xtc kan doen op festivals in plaats van op kringverjaardagen.

“Corona heeft ons de afgelopen jaren zoveel goede feestjes door de neus geboord”, vertelt de 28-jarige Limburger. “Na de zoveelste deprimerende persco die wederom alle evenementen cancelde ben ik xtc gaan doen op kringverjaardagen. Kwam absoluut niet in de buurt van Down The Rabbit Hole, maar je bent jong en je wilt wat. Ik kon heel moeilijk omgaan met mijn knaldrang, en dat uitte zich op de 7e verjaardag van mijn neefje en de 62e verjaardag van mijn tante. Ik ben er niet trots op. Zij ook niet overigens.”

Danny hoopt die discutabele periode nu definitief achter zich te laten. “Het is voor iedereen beter dat de festivals weer doorgaan. En ik vertrouw ook geen enkele statafel meer op een random verjaardag. Toevallig heb ik deze zomer geen enkele familieverjaardag in de agenda staan. Beter kan niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *