Bron: YT Hart van Nederland

Bron: YT Hart van Nederland

John de Mol: ‘Live op tv lachen om verkrachting moet je wel zien in de tijdsgeest van 2022’

Talpa heeft gereageerd op het verhaal van Johan Derksen in Vandaag Inside, waarin hij opbiechtte in zijn jeugd een kaars tussen de benen van een bewusteloze vrouw te hebben gestoken. Talpa-baas John de Mol laat in een verklaring weten: “Lachen op tv om verkrachtingsverhalen moet echt in de tijdsgeest worden gezien.”

Verder kan Talpa op dit moment niks met het verhaal van Derksen doen, omdat het slachtoffer niet naar voren is gekomen. Volgens De Mol zijn er protocollen en vertrouwenspersonen bij Talpa maar kan het bedrijf geen actie ondernemen als bewusteloze vrouwen zich niet melden. “Er is nog nooit een bewusteloze vrouw naar mij toe gekomen met zo’n verhaal als dit. Als zij dat niet doen, hoe kan ik dan ingrijpen?”

De Mol: “Je moet niet vergeten dat het lachen om de verkrachting van een bewusteloze vrouw gebeurde rond het einde van april 2022. De tijdsgeest en de cultuur binnen ons bedrijf waren toen compleet anders dan nu.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Woke is leuk. Het is me echt een raadsel waarom er zoveel wokehaat is. Het heeft ons mensen zoveel goeds gebracht.

gravatar

Ik heb me echt bewusteloos gelachen! 🤣😂🤣😂🤣😂
Er zou een speciaal plekje in de hel moeten komen voor deugers die hier niet om kunnen lachen.

Reageer
gravatar

Meneer Derksen heeft vanmorgen medegedeeld dat hij destijds de kaars bewust niet heeft aangestoken, omdat er anders later niet over gelachen kon worden.
Vooruitziende maan, die meneer Derksen.

Reageer
gravatar

Mondiale samenleving.

ISIS en Al Qaida waren kennelijk de proxiesoldaten voor de VS in Aleppo, inwisselvaar met het ‘Vrije Syrische Leger’ voordat er ooit enige Russen waren die de schuld kregen van de ravage. Inclusief een georganiseerde verkrachtingscampagne en een slavenmarkt voor vrouwen en kinderen waardoor het staatsburgerschap veranderd moest worden voor de kinderen (van de door de terroristen verkrachte vrouwen) die normaal gesproken het staatsburgerschap van de vader krijgen.

https://www.frontnieuws.com/kolonel-richard-black-de-v-s-leiden-de-wereld-naar-een-kernoorlog/

gravatar

Plan B was de Amerikaanse inname van dat noordelijke deel van Syrië. Het belang van het innemen van dat deel van Syrië is, dat het de broodmand is voor het hele Syrische volk. Daar had het tarwe – Syrië had eigenlijk een aanzienlijk tarweoverschot en het volk was in Syrië, vóór de oorlog, zeer goed gevoed. Wij wilden het graan wegnemen, om hongersnood onder het Syrische volk te veroorzaken.

Wordt vervolgd.