Shutterstock/Maria Markevich

Shutterstock/Maria Markevich

Waarschuwing: dit artikel is geschreven vanuit de male gaze

Linde (24) staat in de keuken. Ze maakt een sandwich voor haar vriend die straks thuiskomt van zijn werk. Linde heeft speciaal voor hem een nieuw jurkje aangetrokken waarin je goed haar lange geschoren benen kan zien. Vanaf de zijkant steken Linde haar grote ronde billen fijn af tegen haar slanke taille.

Wat zo leuk is aan Linde, is dat ze heel authentiek is maar toch superknap. Ze draagt geen make-up, maar je zou zweren van wel. Haar lange donkere lokken vallen sierlijk over haar omvangrijke decolleté. Echt een leuke uitstraling heeft ze.

De sandwich is bijna klaar. Linde moet nog even bukken om wat ingrediënten uit de koelkast te halen. Zelf houdt ze vooral van sla, maar voor haar vriend braadt ze natuurlijk een lekker stukje vlees. Dat heeft hij wel verdiend.

Linde komt best verlegen over maar kan ook echt wel ondeugend zijn. Ze weet precies wanneer ze de leiding moet nemen en is de rest van de tijd onderdanig. Linde kan niet wachten tot haar vriend thuis komt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een sandwich? Ammehoela. Dat kind staat eieren te klutsen om er vervolgens een paar boterhammen in te soppen en daarna wentelteefjes (ook wel sopsneetjes genoemd op een ander forum) in dat groene pannetje van d’r te bakken. Pas daarna volgt die sandwich.

Reageer
gravatar

Let maar niet op mijn man. Fruitschalen, vooral met appels, sinaasappels, bananen en pruimen, winden hem erg op. Het valt dit keer wel mee, want de laatste twee vruchten liggen niet in de schaal op de foto.

gravatar

Waar is Oma eigenlijk? Die heeft altijd wat te klagen over de focus op jong grut. Of is het alleen jong grut in combinatie met make-up waar haar klaagzangen zich op richten? Oma, wilt u even van u laten horen?

gravatar

Xara vind ik een leuke naam. Het lijkt wel op Sara. Maar ook op Max. Bas vind ik ook een leuke naam. Linde heeft een leuke naam en uitstraling.

Reageer
gravatar

Ik vindt moppersmurfen ook erg leuk. Bijvoorbeeldt als ze fantasie tekort komen en dan iets gaan zeggen over dt en zo. Charmand!

gravatar

Gemiste kans

Op deze bladzijde had ook een een bericht over de staking van het KLM-bagagepersoneel kunnen staan, zodat de lezers van De Speld daarmee rekening hadden kunnen houden.