fizkes / Shutterstock

fizkes / Shutterstock

Doe maar duur: deze vrouw heeft een kind

De 33-jarige Maria heeft een kind. Hartstikke leuk voor haar natuurlijk, dat ze dat kan betalen. Maar heeft ze door dat anderen de hele dag naar dat decadente gedoe moeten kijken?

Volgens haar omgeving heeft Maria altijd al een decadente levensstijl aangehangen. Een koophuis met twee (!) slaapkamers, een baan met arbeidsvoorwaarden, geen studieschuld: het was altijd al irritant om te zien.

Sinds ze zwanger werd, loopt haar geldverslindende gedrag de spuigaten uit. Ze heeft meteen een kinderwagen bij haar zoontje gekocht, waarmee ze hem naar zo’n dure kinderopvang kan rijden. Alsof wij zin hebben daar de hele dag naar te kijken. Maria ontkent dat ze hulp nodig heeft.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *