Bezoeker Slagharen zat urenlang vast op de rug van een pony

Bezoeker Slagharen zat urenlang vast op de rug van een pony

Bezoeker Slagharen zat urenlang vast op de rug van een pony

In Slagharen heeft gisteren iemand urenlang vastgezeten op de rug van een pony voordat zij er met behulp van een keukentrapje af kon worden gehaald. Waarom de 93 cm hoge pony vastliep is onbekend.

Sharon is vooral blij dat ze weer met beide benen op de grond staat. “Ik had me mijn paasweekend wel anders voorgesteld”, zegt ze ontdaan.

Sharon is niet gewond geraakt. Ze kan zelfs al een beetje lachen om het voorval: “Als de scherpe kantjes er straks af zijn, is het vooral een sterk verhaal voor bij het haardvuur.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kimberley, jij bedoelt waarschijnlijk “ponnie”. Dat zijn de korte haren boven jouw wenkbrauwen en (half)lang haar langs jouw oren, zoals ridders vroeger tijdens een kruistocht hadden.

gravatar

Ik neem aan dat dit ongeval gisterenmiddag plaatsvond. Gisterenavond was het te warm voor haardvuur, dus ik denk ik dat het een barbecue betrof, waarop pony-lapjes werden gebraden.

Reageer
gravatar

Tom en Bas, ondanks dat jullie artikel lekker kort is, mis ik toch belangrijke feiten.

Bijvoorbeeld dat de brandweer met keukentrap en hoogwerker maar liefst driekwartier (!) te laat kwam, de hulphelikopter helemaal niet kwam opdagen en de politie nog altijd persoon te kort komt.

Reageer