Bob (38) en shetlandpony Mimi (1,5) uit elkaar

Postbode en boerderijdier als vrienden verder

Bob en zijn shetlandpony Mimi hebben een einde gemaakt aan hun relatie. Het stel laat officieel weten hun drukke carrières niet meer met hun liefdesleven te kunnen combineren, maar bronnen rondom het koppel voeren hele andere redenen aan…

Het gerucht dat Bob een LIEFDESBABY heeft verwekt bij een ander paard doet al een tijdlang de ronde. Mimi zou hem daarvoor volgens vrienden een HENGST hebben gegeven. Bob en Mimi laten weten dat ze nog ontzettend veel van elkaar houden. “We zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Het is voor ons een moeilijke periode,  maar ik ben dankbaar en blij voor de mooie tijden die we samen hebben gehad.”

Veel tijd om te treuren neemt Bob in ieder geval niet. Hij werd gisteren al op het terras gespot met societygeit Coco (6 maanden), de ex van MARTIJN KRABBÉ. Een familielid bevestigt de prille romance. “Ze hebben het heel gezellig samen, maar meer moet je er op dit moment ook niet achter zoeken. ”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, hij doet het met van alles, stofzuigers, automatisch sluitende deuren, roltrappen, kippen, doedelzakken, strooppotjes maar vooral met pindakaas.

gravatar

Beste Henk, als eminence grise van de vaderlandse roddelpers moet jij toch weten dat Krabbé’s in Nederland hooguit mierenneukers zijn en soms ( in dit geval van Tim) lijdend aan structurele zadelpijn.

gravatar

” man en paard noemen” iets te letterlijk genomen naar mijn mening, sommige dingen wil je toch helemaal niet weten

Reageer
gravatar

Sinds sex van mensen met paarden, ezels en ponnies door onze wazige wetgevers verboden werd zijn veel maneges en kinderboerderijen naar België verplaatst.

Zelf doe ik het nu met een rubberpaard want ik kan nu eenmaal niet iedere week naar België.

Reageer
gravatar

Tip: als je een “hobbel”-paard aanschaft hoef je niet meer naar België. Hobbelpaarden zijn (anders dan rubberpaarden) in Nederland toegestaan voor kleinschalig huiselijk gebruik.

gravatar

Inhakend op dit bericht komt zojuist ook de bevestiging dat Corrie van Hiernaast en zeekoe Babette uit elkaar zijn. Babette, die al meer dan twee jaar het bed en bad met Corrie deelt, is stellig daar waar het de oorzaak van de breuk betreft: “Hij doet zich op allerlei fora voor als een wijf, heeft een grote bek en prikogen, en wil nooit eens iets leuks doen. Als je dan ook nog eens dat gore Haagse dialect aan moet horen, dan heb je je portie wel snel gehad”.

Reageer
gravatar

Gossie Spuit Elf, dit zeg je alleen maar omdat je jaloers bent. Corrie is gezellie met Joep samen en ze doen reuze leuke dingen, Waar Corrie helemaal vol van is.

gravatar

Ach Margootje, Spuit kan niet accepteren dat ik hem heb afgewezen. Hij is typisch zo’n linkse man die zijn vrouwelijk kant belangrijker vindt dan zijn mannelijke. Mietjes moet ik niet.

Voor het metromannetje Spuit heb ik een gedichtje gemaakt.

Soms dan zeg ik eens nee.
En dat vindt Spuit niet oké.
Hij wilt het niet verstaan.
Maar daar heb ik lak aan.
Een nee is een nee.
Een ja is een ja.
Accepteer dat maar.

Corrie.

gravatar

Waar blijft de Trollenverdelger wanneer hij nodig is. Het zou me niets verbazen wanneer Spuit elf geeft modder met een BH om samen met z’n vrouw op de bank GTST zit te kijken.

gravatar

@ Corrie: gedichtje van niks…. Kan een kind nog beter. Maar toch dank voor de moeite.

@Koffiepraat: die BH klopt wel, maar GTST kijk ik nooit. Da’s meer voor simpele zielen zoals voornoemde Corrie…..