Gruwelijke mishandeling Shetland-pony ‘volkomen terecht’

De gruwelijke mishandeling van een kleine Shetland-pony in Ommen was volkomen terecht. Dat heeft de rechtbank Noord-Nederland bepaald. Verdachte Bennie B. heeft bekend dat hij het dier heeft gemarteld, maar de rechter vindt dat hem niets te verwijten valt omdat de pony te langzaam liep en ‘ronduit provocerend’ aan het grazen was.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Quote: Verdachte Bennie B. heeft bekend dat hij het dier heeft gemarteld

Benny B. is bekend bij mij. Hij schreef soms berichtjes op deze weblog onder de naam Bennie Doof.

Verscheidene avontuurtjes heb ik met hem gehad in de duinen bij Scheveningen. Op een gegeven moment kwam hij in een pony outfit.

Het was wel kinky 😉

Corrie.

Reageer
gravatar

Ik vind het erg geestig. De draak wordt tegelijkertijd gestoken met de soms doorschietende landelijke dierenliefde, nu en dan paradoxaal imponerende rechterlijke uitspraken en, denk ik, de door sommigen uitgesproken weerzin tegen ‘provocerende’ uitdossing van vrouwen, met uiteindelijk een absurd-humoristisch effect. En dan mis ik vast nog wel iets!
Ik denk dat Pieter ‘t Hoen met het ongevraagd fictief doodmartelen van een pony leuker is dan ik met op verzoek doodanalyseren van z’n grap…

Reageer
gravatar

Nee dit is helemaal niet leuk, dat is nu juist het punt. Wat die pony’s allemaal flikken, wel eens in Slagharen geweest, niet normaal joh.

En het is altijd het grootste deel van de groep die het voor de minderheid verpest. Dus goed dat dit een keer in het voetlicht wordt uitgemeten.

Ken je Salinero? Ook zo’n knol. Hoe die zich op een mooi klassiek stuk compleet vergallopeerde, totaal respectloos! En dat is nog maar 1 voorbeeld.

Nee, ik ben er helemaal klaar mee!

Reageer
gravatar

U bent zeker nog nooit over een traag sjokkende shetland uitgegleden, die daarna met een provocerende grijns gaat staan grazen?

Hoeft je maar 1x te gebeuren en je snapt het precies, net als rechter B. Botje.