Twitteraar zou ook bij 9987ste Russische raketaanval graag bewijs zien dat de Russen hier achter zaten

Twitteraar zou ook bij 9987ste Russische raketaanval graag bewijs zien dat de Russen hier achter zaten

Twitteraar zou ook bij 9987ste Russische raketaanval graag bewijs zien dat de Russen hier achter zaten

Na reeds 9986 keer op zijn plaats te zijn gezet door mensen met argumenten en feiten, zou een kritische Twitteraar toch wel graag zien dat de meest recente melding van een Russische raketaanval in Oekraïne voorzien zou worden van bewijs. “Die zogenaamde kritische media in Nederland brengen dit weer zomaar zonder enig tastbaar bewijs dat de Russen achter deze aanval zaten”, vindt de man die een verwoede strijd voert tegen desinformatie in de media.

Het stoort de man al langer (reeds 9987 aanslagen lang) dat er direct klakkeloos vanuit wordt gegaan dat het land dat de vorige 9986 keren ook achter de raketaanval bleek te zitten tevens achter deze aanval zit. “Er worden een paar leuke plaatjes bij geplaatst met satellietbeelden, burgerslachtoffers, kinderwagens en een verwoeste locatie die cruciaal is voor Oekraïne, maar wie zegt dat Oekraïne daar niet zelf verantwoordelijk voor is?” Het stuit de verontwaardigde Twitteraar tegen de borst dat er niet wordt geluisterd naar de uitleg van de Russen, die net als de vorige 9986 keer beweren dat ze niets met deze aanval te maken hebben.

“Objectieve oorlogsverslaggeving is een vak”, vindt de man die zojuist op een linkje heeft geklikt dat leidt naar een filmpje dat de Russische staatstelevisie zojuist heeft geplaatst. “Zie je wel, als ik het niet dacht!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zolang de gemiddelde rus niet weet hoe het is om last te hebben van een coati in een lucumaboom kan ik ze niet serieus nemen. Russen hebben een gebrek aan levenservaring!

Reageer
gravatar

Deux twitterers accros, dont je me serais attendu à ce qu’ils continuent à soutenir Poutine bon gré mal gré.

Two addicted twitterers, who I would have expected to continue to support Putin willy-nilly.

Duo twitteres, quos Putin semper sustinere putaram.