Shutterstock: Gutesa

Nieuwe fitnesspas 200 euro zodat je iedere dag moet sporten om het eruit te halen

Het Amsterdamse bedrijf FitPas komt met een nieuw concept: een fitnesspas van 200 euro per maand. Op die manier moet je iedere dag gaan sporten om het geld eruit te halen.

De gyms van FitPas verschillen eigenlijk niet zoveel van andere gyms. Het is gewoon een stuk duurder. Fitpas-eigenaar Stijn van der Weerd is enthousiast: “Het voordeel van de pas is dat mensen die normaal gezien 30 euro betalen voor een fitnessabonnement, bewust worden van het feit dat ze belachelijk veel geld betalen om te sporten en zich nog schuldiger voelen als ze niet gaan sporten. Een stukje psychologie.”

Het abonnement is ook te verkrijgen voor 300, 500, en 800 euro.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dronken Maitreya vindt dat jij een Marokkezenbelasting moet betalen.

Dus als je iemand de schuld wilt geven, spreek dronken Maitreya aan. En bescherm je hond!

gravatar

Ik heb net die pas van 800 euro aangeschaft. Wat zal ik toch lichamelijk gezond worden. En aangezien een gezonde geest in een gezond lichaam huist, is er nog een heel klein beetje hoop voor me.

Reageer
gravatar

Nee, maar hopelijk wel van mijn nieuwe fitnessbeleid. Zo heerlijk om ongegeneerd voor 200 burpees te gaan en dan lekker een sixpack opentrekken. Burp!

gravatar

Volgens mij zijn er nu zoveel mensen die reageren als Maitreya, dat de Speld beter de naam “Maitreya” gewoon alvast invult. Dan hoeven we dat niet meer te typen.