Focus and Blur / Shutterstock

Focus and Blur / Shutterstock

Vrouw dacht BBB-lesje te volgen en staat nu opeens te debatteren over organische mest

Mila (26) dacht een Buik-Benen-Billen-lesje te gaan volgen bij haar sportschool, maar eenmaal daar aangekomen bleek ze binnen no time te staan debatteren over stikstof en organische mest.

“Voor de deur stonden allemaal tractoren geparkeerd en de workoutruimte hing vol met omgekeerde vlaggen. Dus ik had het eigenlijk wel kunnen weten”, zegt Mila. “Ook die fakkels waren achteraf wel een teken, maar ik dacht dat ze eindelijk die troosteloze ingang op gingen leuken.”

“Maar ja, ik was helemaal naar de sportschool gegaan en dan ga je niet zomaar meer weg. Dus toen ik eenmaal in die ruimte stond ben ik er maar vol voor gegaan. Eerst heb ik geroepen dat al die boeren voorgelogen werden en dat stikstof wél echt een probleem is en daarna ben ik handmatig al die vlaggen weer om gaan draaien. Oja, en daarna heb ik gerend voor mijn leven. Dus nee, mijn buik, billen en benen heb ik niet echt getraind, maar ik heb voor het komende jaar wel weer genoeg beweging gehad.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *