Shutterstock / Olga Ekaterincheva / Antstang / Anna-Britt Ruijgers

Shutterstock / Olga Ekaterincheva / Antstang / Anna-Britt Ruijgers

Pijnlijk: zweetband blijkt minirok te zijn

Lisa had besloten tijdens haar hardlooprondje weer eens een nieuwe stijl uit te proberen, maar ze merkte dat ze wat vreemde blikken kreeg op straat. Eenmaal thuis viel het kwartje: haar zweetband bleek een minirok te zijn.

“Ik had hem van een vriendin geleend toen ik aangaf dat ik weer meer naar buiten wilde”, gaf Lisa (35) aan, “pas toen ik later die dag een foto van mijn vriendin met die rok op haar insta zag staan, besefte ik mijn fout”.

Lisa's voorkeur ligt normaal bij broeken, "Ik ben altijd bang dat ik voor bodyshamer wordt aangezien als ik mijn bovenbenen bedek met een lange rok.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *