LiliumBosniacum / Shutterstock

LiliumBosniacum / Shutterstock

Man in sportschool kijkt na elke oefening even zonder shirt in spiegel of er al spieren bij zijn

De 27-jarige Jelano uit Amstelveen is een echt trainingsbeest: hij gaat minstens 5 keer per week naar de sportschool. Om goed bij te kunnen houden of hij al vooruitgang boekt door het trainen kijkt hij na elke oefening even zonder shirt in de spiegel of er al spieren bij zijn gekomen.

“Whots”, Jelano geeft een kreetje na zijn behaalde twaalf lifts. Hij smijt zijn gewichten op de grond en speurt richting de spiegel. “Is er al iets bij?” zegt hij hardop tegen zichzelf wanneer hij zijn armen aanspant. ‘Shit’, denkt hij. Hij ziet nog niet echt iets. ‘Misschien moet ik mijn shirt uitdoen om het beter te zien.’ “Kutzooi”, schreeuwt hij door de sportschool. Hij gaat snel verder met trainen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *