Shutterstock/Alina Rosanova

In Nederland dragen de sterkste schouders de mooiste merkkleding

In Nederland dragen de sterkste schouders de allermooiste merkkleding. Dat melden onderzoekers van de VU Amsterdam. “We hebben gekeken naar welke schouders in Nederland wat precies dragen”, zegt onderzoeker Bert Bokhoven. “Daarbij viel op dat de lage en middeninkomens op het vlak van belastingen relatief gezien de zwaarste lasten dragen, maar dat daar tegenover staat dat de hoogste inkomens de mooiste merkkleding dragen.”

Maar voor mensen die denken dat dat ‘niet eerlijk’ of ‘niet goed’ zou zijn, heeft Bokhoven een extra bedenking. “De sterkste schouders dragen in Nederland ook de zwaarste gewichten van de duurste, exclusieve sportscholen die zij bezoeken. Zo moet je het ook zien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sterkste schouders met papieren zakken in plaats van Chanel-tassen. En met C&A-jurken las ik zojuist bij meneer Viezeman.
Reactie, hoe zit dat?

Reageer
gravatar

Jan en Bert, de kostbaarste kleding en de duurste meiden zijn niet per se ook de mooiste kleding en de lekkerste meiden. Dat bewijst de foto van twee prostituees in zomerjurkjes van C&A.

Reageer