Shutterstock/M_Agency,Wirestock Creators

Shutterstock/M_Agency,Wirestock Creators

Compromis: in Zeewolde komt geen datacentrum maar een wijze man die heel veel weet

Zeewolde weet het goed gemaakt: in plaats van een datacentrum voor Meta (voormalig Facebook), komt er een oude, zeer wijze man wonen die ontzettend veel weet. Dat meldt lijsttrekker Tom Zonneveld van Leefbaar Zeewolde. “Het is misschien ergens jammer voor Meta, maar van de andere kant moeten ze beseffen dat die oude man die hier komt wonen echt ontzettend veel weet, en bovendien erg wijs is. Je kan alles wel in eentje en nulletjes willen opslaan, maar waar is de wijsheid? Nou, die heeft onze oude wijze man dus in pacht.”

Bijkomend voordeel van de wijze man die veel weet boven het datacentrum is dat de man een kleinere impact heeft op het milieu. “Hij eet enkel wat bessen, zaden en noten die hij zelf in de polder bij elkaar scharrelt.” Op Meta’s vraag wat het bedrijf ‘in godsnaam heeft’ aan een wijze oude man in plaats van een datacentrum is Zonneveld kort: “Dat is een vraag die je dus perfect kunt voorleggen aan de wijze oude man.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tsja. Ik weet niet of dat zo’n goed idee is. Kijk naar Baal/Baloe van het Indianfeelings forum. We weten allemaal hoe het met hem is afgelopen. Willen we dit echt opnieuw???!!!

Reageer
gravatar

“… wijze man die veel weet boven het datacentrum…”
Ik neem aan dat Jan van Tienen bedoelt dat de wijze man als toekomstige bovenbaas (oftewel directeur) met een kamer op het dak van zijn Zeewoldes Oudheidkundig Natuurmuseum historische bessen, zaden en noten gaat kweken.

Reageer
gravatar

Als windreuzen de horizon gaan verpesten in Zeewolde, doe mij dan maar een historische museum op dezelfde plaats.