Handelsregister / guteksk7

Handelsregister / guteksk7

Zo makkelijk kom je aan het adres van de Kamer van Koophandel

Ongelofelijk: het adres van de Kamer van Koophandel is extreem makkelijk te achterhalen. Met een klein beetje googlen, hacken, en het intikken van de woorden ‘Kamer van Koophandel’ op de website van de Kamer van Koophandel is het adres al achterhaald. Experts maken zich zorgen om hoe makkelijk dit gaat, mede vanwege de veiligheid.

“De Kamer van Koophandel is een controversiële partij die onder meer zzp’ers heel slecht behandelt”, zegt privacy-expert Bert Bokhoven. “Het kan dus zomaar zijn dat iemand daar een baksteen door de ruit wil gooien, of erger nog: daar brand wil stichten. Dat is zeker niet ondenkbaar gezien de opstelling van de Kamer van Koophandel, maar goed, daarom is het dus belangrijk dat je niet zomaar dat adres van ze kan achterhalen. Moet het dan eerst echt goed fout gaan wil er iets veranderen?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De naam van de zzp’er █████ ████████ , de expert die zich verdienstelijk maakt door te zorgen dat persoonsgegevens van zzp’ers worden beschermd, mag natuurlijk niet voluit worden gepubliceerd, maar met B.B. of een schuilnaam.

Graag correctie

Reageer
gravatar

Heeft de Kamer van Koophandel sl*chts één Kamer? Die Kamer wordt uiteraard bezet door de directeur.
Duizenden Kamerleden van Koophandel houden zich dagelijks onledig met het doorgeven van adressen van kleine zelfstandigen. Waar zijn die Kamerleden ondergebracht of werken ze door Kamernood allemaal thuis als kleine zelfstandigen?

Reageer