Vrouw deelt op LinkedIn dat mensen haar na KvK-inschrijving nu ook thuis kunnen bedreigen

Vrouw deelt op LinkedIn dat mensen haar na KvK-inschrijving nu ook thuis kunnen bedreigen

De 34-jarige columnist Eline Koerevaart heeft zojuist op LinkedIn een nieuwe bijdrage gedeeld. Nu ze zich heeft ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn ook haar adresgegevens eindelijk heel makkelijk te googelen.

“Een nieuwe uitdaging!

Na zes fantastische jaren als columnist in loondienst, doe ik vandaag een sprong in het diepe: je kunt mijn adres nu makkelijk online opzoeken en mij thuis opwachten en bedreigen. Spannend! Deze nieuwe stap geeft mij enorm veel energie, en het gevoel dat ik de hele tijd bekeken wordt. Ik heb onwijs veel zin in mijn freelance avontuur. 

Binnenkort even een koffie? Of pak maar iets lekkers uit de koelkast terwijl ik lig te slapen!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Komt doordat de Speld tegenwoordig in handen is van Belgen. Echt een verschrikking met hun taalgebruik. Wij Nederlanders tellen hier niet meer mee.